♥ Så Älskade Från Första Stund ♥

Alla inlägg under juni 2015

Av debora - 13 juni 2015 08:25

God morgon!

Igår var vi på student när barnens kusin tågade ut ur skolan. En häftig händelse enligt barnen, när studentflaken åkte runt torget och tutade med en massa skrikande studenter var absolut höjdpunkten. När studenterna tågade ut ur skolan så var både M & V ivriga och trängde sig fram för att kunna se bäst. ♥

  Studentpresenten blev vinglas.

Hela kvällen tillbringade vi med att fira studenten med mat och tårta. Barnen lekte en massa och Ellion har fått snygga sommarknä. När shortsen åker på så skrapas knäna mot marken... ♥




Idag blir det kanonväder, vi hoppas få finbesök från Stockholm och vi ska vara ute massor idag. Och så måste vi se på prinsbröllopet med!

Av debora - 12 juni 2015 07:10

God morgon!

Det är snart en vecka sedan jag skrev sist men det har varit slutspurten i skolan men nu är vi klara för sommaren!

Sommarlov med jobb fram till augusti.

PÅ måndag börjar jobbförberedelserna med intro, lyftteknik och annat spännande.

Vi har också snickare här hemma som kom häromdagen och rev hela vår "vackra" altan som var rena rama hemmabygget när vi flyttgade in. Nu ätnligen ska vi få en riktig altan! Förhoppningsvis kommer snickarna idag så den blir klar nu innan helgen! :)


Altan på väg...


Av debora - 6 juni 2015 20:33

Idag lämnade vi lilla E hos farbror där han ska sova i natt. Vi andra åkte iväg till Sweden Rock Festival för att gå där några timmar. När vi kom till Sweden Rock och körde förbi området när vi letade parkeringsplats så vevade vi ner rutorna och M fick syn på en stor scen och härde musiken till detta så tappade han hakan. Han bara stirrade och strax därpå sa han "Wooooow, vad häftigt!" och "Vilken bra musik!"

Maximilian var helt såld. Vi fick tillslut tag i en parkeringsplats lite taffligt och bad till Gud att parkeringsvakterna inte hittade vår bil för det kunde bli dyrt.


Vi gick där ett tag innan vi träffade lillebror + tjej. Sen träffade vi pappa+gänget. Vi följde med dem till husvganen. Barnen festade på cola+ popcorn+glass. Jag festade på en cider och mannen slog till stort med kaffe.


M var deprimerad för att han inte fick komma in till festivalscenerna och lyssna på musik. Han nöjde sig inte med att stå utanför staketen och lyssna för han ville hellre in innanför grindarna.


V köpte en snygg hatt och M köpte en Ozzy-tröja.

Solen sken och vi njöt helt och hållet av solen och alla galna människor.

Lite middag när vi kom hem och nu har V lagt sig, M tittar på gladiatorerna och jag avnjuter en kall cider. Grabbarna var verkligen helnöjda med dagen och jag är rätt så säker på att det inte var sista gången för dem två på Rockfestival.

Särskillt M som har bestämt sig för att bli hårdrockare nu!

Om några år blir det skyttetrafik ála taxi för att lämna och hämta ungar ;)

       

Av debora - 4 juni 2015 20:36

Idag har vi äntligen fått lite juniväder! Några dagar till så vågar man ta på sig shorts!

Fattar knappt att det är juni, Sweden Rock Festival är i full gång här nere, det vimlar av hårdrockare vart man än tittar och har vi tur så blir det en liten sväng ner dit i helgen.

Ikväll tog jag och Maximilian en promenad. Till affären och köpte favoritchokladen! ♡

 

Skolan är snart över och jag har precis suttit en bra stund med olika skolarbeten. Vi är ju inne på slutspurten, om en vecka slutar vi och har sommarlov. Då påbörjar vi sommarjobbet som pågår hela sommaren innan vi sätter oss i skolan igen :) Men även om vi ska jobba hela sommaren så kommer vi hinna med en massa skojsigt med barnen! Jag har lovat dem det och jag har lovat mig själv att de dagar vi är lediga ska vi hitta på en massa roligt och vi ska åka iväg med husvagnen. :) Barnen slipper iallafall att vara på dagis de fyra veckor mitt i sommaren som deras dagis har stängt så de behöver inte vara på något annat dagis. Mannen jobbar natt och jag dag/kvällstider så även om inte vi hinner ses så mycket så blir det ändå mycket tid med barnen. Som tur är! :) Mina små gullungar! ♡

I morgon är dagis stängt, jag hänger i skolan och mannen är hemma med de små gullen, förhoppningsvis är det strålande väder så de slipper sitta inomhus iallafall! :)

Av debora - 2 juni 2015 19:34

För ett tag sedan var jag med och tävlande om en Bambapåse som är en goodiebag från bamba.se. Jag var en av dem som vann!

Det jag vann var innehåll till ett värde av ca 900 kronor och det var gåvor från bland annat Teddykompaniet, Brio, Sophie the giraffe, Rätt start med mera.

Igår fick jag hem Bambapåsen och oj så mycket roligt det var i påsen!

Inte alls illa, och barnen var hur glada som helst!


   

         


Av debora - 1 juni 2015 20:15

För ett litet tag sedan fick jag hem Loppibagen Sommar.

Loppibagen innehöll en himla massa skojigt!


Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen.  Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.

Den smakade bättre än jag väntat mig faktiskt! Försöker dricka det varje dag, ibland glöms det bort men jag ska bli bättre! :)

 

Philips Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor.

Denna muggen är bra för den är spillfri! Ellion dricker bra ur den och han gillar att dricka med den. Och han får gärna dricka ur den när han sitter i soffan :)

 

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Gosiga babyfötter och söta händer!Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger. Bra presenttips till mor- och farföräldrarna också!

Detta var ett spännande projekt! Maximilian flög på detta direkt! Men vi fick vänta några dagar innan vi påbörjade projektet. Vi har tryckt alla tre killarna händer och målat ramarna så nu ska vi bara slipa till kanterna så ni får se resultat lite senare :)

 

Dermoshop Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska - och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. Beställ sommarens ljuvliga Blossom produkter på dermoshop.se

Denna tvålen luktar skitgott! En pump som är lätt att trycka på för barnen med dessutom! Kanoners!

 

Salvequick Minons Möt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra Minionerna. De är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg.  Våra barnplåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn.  De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord!

Ja, killarna älskar minionerna så när vi fick hem dessa plåster så hade de ont överallt och behövde plåster för alla möjliga krämpor! :)

 

Salvequick Aquablock Sveriges minsta torrdräkt. Vårt bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning.Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar.Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt.Så se till att ha Aqua Block hemma i sommar, då kan du bada så mycket du vill!

Dessa har vi ännu inte hunnit prova, men så har vi inte badat heller men de kommer bli helt perfekta att ha i sommar när barnen badar och går i simskola hela dagarna!

 

Yves Rocher I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med en stor världstäckandekampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på.

Jag fick hem blå och gul färg på nagellacket. De täcker väldigt bra och lacket sitter framförallt väldigt bra! Det lossnar inte efter någon dag utan det sitter i länge! Har dessutom hunnit beställa hem fler färger! ;)

 

Barnens Bokklubb En härlig barnbok! Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut! Erbjud dina läsare ett fint prova på-erbjudande: Du får första bokpaketet för endast 39 kr! Lägg med länkadressen för att erbjuda: www.barnensbokklubb.se/loppi och plocka från texten ovan när du gör ditt inlägg.

En härlig bok att läsa för barnen! Den blev perfekt att ha med oss när vi begav oss iväg med husvagnen så det blev godnattsagan! Vi fick boken "Siv sover Vilse" och barnen gav den tummen upp!

 

LOPPImagasin Sommar I nya numret av LOPPImagasin berättar om Lofsan om konsten att hålla kärleken levande, vi får toppbloggarnas tips om sommarens bästa, smarriga recept och tips för trädgården med Doreen Månsson.

Jag gillar dessa magasin! Mycket tips och rolig läsning! Perfekt storlek på tidningen så den är lätt att ha i väskan så man kan plocka fram den och läsa när man vill!


Tack Tack tack hela Loppiteamet för den fina blogbagen!!

                 

Ovido - Quiz & Flashcards